Katalitični pretvorniki za energetske sisteme na biomaso

Pri obravnavi hlapov iz obsežnega izgorevanja biomase so merila učinkovitosti pogosto zahtevna, zato je treba vsako uporabo obravnavati kot ločen projekt. Padec tlaka je običajno pomembno merilo za projektiranje, zato imamo strokovno znanje in izkušnje, da ga lahko natančno predvidimo.

Letna uporaba bo verjetno intenzivna, zato so sistemi običajno zasnovani tako, da jih je mogoče redno servisirati in popravljati. Posebno pozornost je treba nameniti prisotnosti onesnaževal, kot je žveplo v dimnih plinih, ki lahko zahtevajo posebne katalitične premaze, da se prepreči prezgodnja okvara.

Oksidacijski katalizatorji s keramično podlago
Katalizatorji za oksidacijo kovinskih substratov
Redukcijski katalizatorji na keramičnih substratih
Katalizatorji za redukcijo kovinskih substratov
Katalitični pretvorniki za energetske sisteme na biomaso

 

Zasnujemo in dobavimo lahko katalizatorje na osnovi keramičnih ali kovinskih podlag. V primeru keramičnih substratov je pri velikih uporabah običajno več substratov v mreži, ohišje pa oblikujemo tako, da jih je mogoče po potrebi preprosto zamenjati. Z veseljem dobavljamo tudi nadomestne keramične elemente, ki se namestijo v obstoječa ohišja.

Oblikujemo tudi ohišja za kovinske podlage, ki jih je lažje odstraniti za čiščenje.

Družba Whitebeam z veseljem sodeluje s proizvajalci originalne opreme, končnimi uporabniki, svetovalci ali strokovnjaki za dimnike, da bi zagotovila učinkovite katalitične pretvornike v tem sektorju.

Raziščite več informacij o emisijah, ki nastajajo pri obsežnem zgorevanju biomase, in o tem, kako jih je mogoče zmanjšati:

pregled
KEMIJA
OKSIDACIJSKA KATALIZA
SCR
preDPISI
TESTIRANJE

Strokovnjaki za zmanjševanje onesnaženosti zraka

Strokovnjaki na področju tehnologije čišćenja vročih plinov za zmanjšanje izpustov pri kuhanju in izgorevanju biomase za izboljšanje kakovosti zraka

KONTAKTIRAJTE NAS