Uporaba

Naša tehnologija čiščenja vročih plinov je zasnovana za zmanjšanju izpustov pri kuhanju in izgorevanju biomase s ciljem, da se izboljša kakovost zraka. Naši izdelki se lahko uporabljajo v različnih kontekstih.

Električno kuhanje

Vroč zrak, ki se sprošča med kuhanjem, vsebuje snovi, ki izvirajo iz samih živil, ter druge snovi, ki izvirajo iz maščob in olj, uporabljenih pri kuhanju. Nekatere od teh snovi povzročajo tipične vonjave po kuhanju, druge pa se lahko pojavijo kot dim. Del tega dima se lahko kasneje kondenzira in tvori mastne usedline trdnih delcev v sami pečici in njeni okolici.

Izvedite več
Electric cooking
Solid Fuel

Kuhanje na trdo gorivo

Naprave za kuhanje na trda goriva, kot so peči na oglje, peči tandoori in peči za pico na drva, so v restavracijah danes vse bolj priljubljene, vendar je zelo pomembno, da se ustrezno spoprimemo z izpušnimi plini, ki jih oddajajo.

Izvedite več

Zgorevanje biomase v gospodinjstvih

Lesni dim nastane zaradi dejstva, da les težko popolnoma zgori, zlasti v razmerah, ki so značilne za razmeroma preproste peči. Del problema je v tem, da ne obstaja “standardni les”: ena vrsta dreves gori drugače kot druga, pomembno vlogo pa imata tudi vlažnost in velikost polen, kar pomeni, da morajo biti peči na drva zasnovane tako, da niso preveč izbirčne glede tega, kaj se vanje vloži.

Izvedite več
Biomass
Biomass

Zgorevanje biomase v velikem obsegu

Ko se obseg sistema za zgorevanje biomase poveča nad domačim obsegom, se spremenijo tudi različni drugi dejavniki:

Izvedite več

Strokovnjaki za zmanjševanje onesnaženosti zraka

Strokovnjaki na področju tehnologije čišćenja vročih plinov za zmanjšanje izpustov pri kuhanju in izgorevanju biomase za izboljšanje kakovosti zraka

KONTAKTIRAJTE NAS