Če vas skrbi zmanjšanje emisij iz kuhinjskih naprav ali izgorevanja biomase, vam lahko ponudimo katalizator, ki bo ustrezal vašim potrebam.
V nadaljevanju najdete dodatne informacije o naših štirih glavnih vrstah izdelkov:

Oksidacijski katalizatorji s keramično podlago

Ti se uporabljajo za oksidacijo hlapov, kot sta ogljikov monoksid in ogljikovodiki, ki se sproščajo pri različnih procesih, vključno s kuhanjem in zgorevanjem biomase. Zaradi nizke cene so primerni za domače peči na drva, so pa tudi dovolj robustni, da zmanjšajo onesnaževanje pri nekaterih zelo obsežnih uporabah v energetskem sektorju in drugih industrijah.

Izvedite več

Katalizatorji za oksidacijo kovinskih substratov

Tako kot pri zgornji možnosti keramike se uporabljajo za oksidacijo hlapov, kot so ogljikov monoksid in ogljikovodiki. Čeprav so nekoliko dražji, so kompaktnejši in zato idealni za vgradnjo v komercialne pečice, kjer je prostora premalo. 

Izvedite več

Redukcijski katalizatorji na keramičnih substratih

Ti se uporabljajo kot del sistemov SCR in SNCR za zmanjšanje dušikovih oksidov. Dobavljamo jih predvsem za energetski sektor, zlasti za naprave za soproizvodnjo toplote in električne energije iz odpadkov.

Izvedite več

Katalizatorji za redukcijo kovinskih substratov

 

Še ena možnost za zmanjšanje dušikovih oksidov kot del sistemov SCR in SNCR, ki so kompaktnejši od keramične različice, kar je pomembna lastnost pri številnih uporabah. 

Izvedite več

Specialisti nella riduzione dell’inquinamento dell’aria

Esperti nelle tecnologie di purificazione con gas caldo
per la riduzione delle emissioni dalla combustione da cottura e da biomasse e per il miglioramento della qualità dell’aria

CONTATTATECI