Katalizatorji niso samo za motorje

Prav tako so učinkovita tehnologija za zmanjševanje izpustov, ki se sproščajo iz živil med kuhanjem, in izpustov, ki nastajajo pri zgorevanju biomase, ki se pogosto uporablja za ogrevanje stavb, vode ali proizvodnjo električne energije. Katalitični pretvorniki lahko zmanjšajo emisije iz peči za hitro kuhanje, peči na oglje, peči na drva in kotlov. Onesnaževala, ki jih je mogoče zmanjšati, vključujejo ogljikov monoksid, hlapne organske spojine (HOS), trdne delce in dušikove okside.

Če boste v pečice brez prezračevanja vgradili katalizator, bodo te lahko certificirane v ZDA, proizvajalci peči na drva pa bodo lahko razlikovali svoje izdelke in pridobili odobritev v skladu z direktivo EU o okoljsko primerni zasnovi. Naši pretvorniki za selektivno katalitično redukcijo (SCR) in dozirni sistemi podpirajo skladnost z emisijami v večjih obratih na biomaso.

Naši izdelki

Možnosti uporabe

Electric Cooking

Električno kuhanje

Nadzor nad hlapi pri kuhanju za izboljšanje kakovosti zraka in zagotavljanje skladnosti z okoljskimi ter zdravstvenimi in varnostnimi predpisi.

Solid Fuel Cooking

Kuhanje na trdo gorivo

Uporaba peči na oglje, tandoori in drva je vse pogostejša, zato je pri uporabi teh peči najpomembnejša varnost in skladnost s kakovostjo zraka.

Biomass

Zgorevanje biomase v gospodinjstvih

Vgradnja katalizatorja v peč na drva je najlažji način za doseganje skladnosti s sedanjimi in prihodnjimi predpisi o emisijah.

Biomass

Izgorevanje biomase v velikem obsegu

Pri kompleksnih emisijskih dejavnikih, ki jih je treba upoštevati v velikem obsegu, lahko sistem selektivne katalitične redukcije (SCR) zmanjša NOx za 90%.

Ostanite v stiku…

Če želite prejemati za vas pomembne posodobitve, izberite svoj sektor in vnesite svoj e-poštni naslov

Strokovnjaki za zmanjševanje onesnaženosti zraka

Strokovnjaki na področju tehnologije čišćenja vročih plinov za zmanjšanje izpustov pri kuhanju in izgorevanju biomase za izboljšanje kakovosti zraka

KONTAKTIRAJTE NAS